Turek Ingatlanügyvéd - Hírek 


2017.07.31 - Tudj meg mindent a foglalóról!

Mi a különbség a foglaló és az előleg között? Melyiket érdemes alkalmazni ingatlan adásvételnél?

2017.07.28 - Bérlet? Ne kockáztass a lakáskiadással!

Mindenki hallott már olyan ismerősről, aki pórul járt lakása bérbeadásával. Családtagok, barátok ajánlása sem nyújthat száz százalékos biztonságot lakáskiadás esetén.

2017.07.24 - Adásvételi kisokos

4 fontos pont, amit tartson szem előtt, amikor megvásárolja álmai ingatlanát! Kerülje el az Ön számára kedvezőtlen, vagy teljesíthetetlen szerződéseket, amelyek nem az Ön érdekeit védik!

2017.07.17 - Ingatlanjogi illetékek - Ügyvéd válaszol

"Az ügyfél pénztárcája bánhatja, ha nem körültekintően választ ügyvédet" - interjú dr. Turek Zoltánnal az ingatlanokat érintő illetékek szabályairól

2017.04.23 - Növekvő kínálat Észak-Pest ingatlanpiacán

Miközben továbbra is jelentős a kereslet a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán, a kínálat is egyre erősödik. Habár az idei évben még nem adnak át nagyobb számban új építésű lakásokat, ezek később jelentős mértékben bővíthetik a választékot.

2017.03.28 - Drágulhatnak az újépítésű lakások?

A legtöbb ingatlanvásárló számára most sem tűnhetnek olcsónak a lakások, várhatóan további áremelkedésre kell számítanunk. Mi történhet az elkövetkező években az új lakáspiacon?

2015.05.24 - Gondolatok a lakásvásárlás krízise ellen

Tanácstalanul keresgélsz a hirdetések között, hogy végre megtaláld életed első saját otthonát? A most következő gondolatok túllendítenek a mélyponton és végre célba érhetsz!

Ügyvédi szakterületeink

Az alábbi területeken vállalunk ügyvédi tanácsadást, vagy jogi képviseletet. Ha a felsorolásban nem találja az Önnek megfelelőt, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.

Ingatlanjog

Ingatlanjog - Ház, lakás és egyéb ingatlannal kapcsolatos adásvételi, ajándékozási, bérleti szerződés

Családjog

Családjogi ügyek - Házassági vagyonjogi szerződés, közös megegyezéses válás, bontóper, gyermekelhelyezés, tartás

Büntetőjog

Büntetőjogi ügyek - Terhelti képviselet (gyanúsított, vádlott, elítélt), sértetti képviselet. Képviselet a büntetőeljárás során

Peres képviselet

Peres képviselet - Teljeskörű felperesi, vagy alperesi képviselet rövid határidővel. Elektronikus peres képviselet gazdasági jogi, munkajogi és egyéb magánjogi eljárásokban

Öröklési jog

Öröklésjogi ügyek - Hagyatéki eljárás, örökösök közötti jogvita. Végrendelkezés elkészítése

Cégjog

Cégjog - Cégalapítás, cégmódosítás, Cégbíróság előtti képviselet. Végelszámolás, felszámolás

Társasházi jog

Társasházi jog - Társasházak állandó képviselete, alapító okirat, házirend, SzMSz elkészítése

Követelések kezelése

Követelések kezelése - Szerződésből eredő követelések behajtása, illetve kintlévőségek kezelése. Fizetési meghagyásos eljárás, ügyvédi felszólító levélFellépő jogi ügyek esetén készséggel állunk rendelkezésére