Turek Ingatlanügyvéd - Bemutatkozás - Dr. Turek Zoltán 


Bemutatkozás - Dr. Turek Zoltán

Turek Zoltán - második generációs ügyvéd, a Budapesti Ügyvédi Kamara bejegyzett tagja

„Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere”

„A jog előírásai a következők: becsületesen élni, mást nem bántani, megadni mindenkinek azt, ami neki jár”

Második generációs ügyvéd vagyok, a Budapesti Ügyvédi Kamara bejegyzett tagja. Irodánk több évtizede ugyanazon a helyen található Budapest belvárosában. Az állandóság biztosítéka az évtizedek tapasztalatával rendelkező idősebb és a fiatal generáció hatékony együttműködése.

Egyetemi tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem, majd a jogi szakvizsga letétele óta folyamatosan ügyvédként dolgozom. 

Kiemelt szakterületem az ingatlanjog, melynek során a magas színvonalú ügyvitelt az ingatlanforgalmi szakjogászi tanulmányaim és a több száz sikeres ingatlanjoghoz kapcsolódó ügylet garantálja.

Felelősségbiztosítással rendelkezem a Magyar Ügyvédek Biztosító és Segélyező Egyesületénél, az ügyvédi felelősségbiztosítás az ügyfelek maximális biztonságát szolgálja.

Mobilügyvéd szolgáltatást is kínálok, melynek során a jogi szolgáltatás nyújtása a megbízónál, az általa megjelölt helyen történik előre egyeztetett időpontokban. Ezen szolgáltatás során biztosítom a szükséges infrastruktúrát, ideértve a számítástechnikai felszerelést, a szélessávú internet-, telefonkapcsolatot.

Ügyvédi szakterületeink

Az alábbi területeken vállalunk ügyvédi tanácsadást, vagy jogi képviseletet. Ha a felsorolásban nem találja az Önnek megfelelőt, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.

Ingatlanjog

Ingatlanjog - Ház, lakás és egyéb ingatlannal kapcsolatos adásvételi, ajándékozási, bérleti szerződés

Családjog

Családjogi ügyek - Házassági vagyonjogi szerződés, közös megegyezéses válás, bontóper, gyermekelhelyezés, tartás

Büntetőjog

Büntetőjogi ügyek - Terhelti képviselet (gyanúsított, vádlott, elítélt), sértetti képviselet. Képviselet a büntetőeljárás során

Peres képviselet

Peres képviselet - Teljeskörű felperesi, vagy alperesi képviselet rövid határidővel. Elektronikus peres képviselet gazdasági jogi, munkajogi és egyéb magánjogi eljárásokban

Öröklési jog

Öröklésjogi ügyek - Hagyatéki eljárás, örökösök közötti jogvita. Végrendelkezés elkészítése

Cégjog

Cégjog - Cégalapítás, cégmódosítás, Cégbíróság előtti képviselet. Végelszámolás, felszámolás

Társasházi jog

Társasházi jog - Társasházak állandó képviselete, alapító okirat, házirend, SzMSz elkészítése

Követelések kezelése

Követelések kezelése - Szerződésből eredő követelések behajtása, illetve kintlévőségek kezelése. Fizetési meghagyásos eljárás, ügyvédi felszólító levélFellépő jogi ügyek esetén készséggel állunk rendelkezésére